Nieuw talent

De Stadspijpers op zoek naar nieuw talent

De Stadspijpers van ’s-Hertogenbosch, al ruim 30 jaar een begrip, zijn een bijzondere representant van de stad ’s-Hertogenbosch. Gezelligheid, een Bourgondische inslag en natuurlijk muziek, op replica’s van authentieke renaissance-muziekinstrumenten. De muziek die wordt gespeeld is muziek uit de renaissance, verrassend actueel en verfrissend. Van stemmige muziek tot vrolijke dansen, het repertoire is breed. Spreekt dit je aan?

De Stadspijpers zijn op zoek naar uitbreiding bij de houtblazers en bij de koperblazers. Als bovenstaand verhaal je aanspreekt, muziekstukken spelen uit de zestiende eeuw je interessant lijkt, de “lifestyle” en ambities van een Stadspijper je aanspreken en je je verbonden voelt met ‘s-Hertogenbosch, dan is er aan belangrijke voorwaarden voldaan.

Als je bovendien al enige ervaring hebt op een houten blaasinstrument, bij voorkeur een riet instrument, of trombone speelt, dan word je van harte uitgenodigd een mailtje te sturen naar info@stadspijpers.nl.

De Stadspijpers hebben uiteraard instrumenten beschikbaar voor nieuwe spelers. Wil je liever eerst je eigen instrument gebruiken en je op je gemak inwerken in het gebruik van een renaissance-trombone of schalmei, pommer e.d.? Dat is geen probleem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *